Ensi keväänä avattavasta toimipisteestä ei voi ostaa mitään. Ikea avaa Jyväskylässä sisustussuunnittelua tarjoavan toimipisteen. AOP Ikea lakkauttaa Jyväskylän Seppälässä vuodesta 2015 toimineen lähipisteensä. Tilalle yhtiö perustaa kodin sisustukseen erikoistuneen toimipisteen kaupungin keskustaan, kauppakeskus Sokkarille. Yhtiön Suomen liiketoimintojen kehitysjohtaja Ann-Christin Pilviö kertoo, että suunnittelustudio on Suomen ensimmäinen. Vastaava toimipiste avattiin Kööpenhaminassa elokuussa. Jyväskylän lähipisteessä työskentelee tällä hetkellä 19 työntekijää, joista yhdeksän on vakituisia. Ikeasta kerrotaan, että muutos vaikuttaa sekä työnkuviin että organisaatioon, joten yhtiö tulee käymään yt-neuvottelut vakituisten työntekijöiden kanssa. Mikäli työntekijät hyväksyvät heille tarjottavat roolit, muutoksesta ei seuraa irtisanomisia. Tulevassa toimipisteessä ei ole mukaan ostettavia tuotteita tai ravintolapalveluita. Tilaa Ylen uutiskirjeitä! Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi!

Jyväskylän keskustaan aukeaa IKEA Suunnittelustudio - IKEA

Osuuskauppa Keskimaan Sale Kannonkosken uudistus on valmis. Valikoima on suunniteltu juuri kannonkoskelaisia varten. Irtokarkit ja uudet automaattiset ulko-ovet ovat erityinen ilon aihe. Avajaisia vietetään torstaina 14. 6. – Selkeän ja raikkaan ilmeen saanut myymälä vastaa aiempaa paremmin paikallisiin tarpeisiin. Remontissa huomioitiin myös energiatehokkuus ja hiilijalanjälki muuttamalla kylmäkalusteet ovellisiksi. Uudistimme myymälän asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ympäristönäkökulma huomioiden, kiteyttää ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen. Ennen Salen uudistusta tehtiin asiakkaille Facebook-kysely, jossa kartoitettiin heidän toiveitaan. – Näin saimme uudistuksesta juuri sitä, mitä kannonkoskelaiset hyvältä ruokakaupalta odottavat. Erityinen ilon aihe ovat automaattiset ulko-ovet, jotka helpottavat asiointia huomattavasti. Tuotevalikoima on kasvanut esimerkiksi lihajalosteissa, eineksissä ja kotimaisissa kasviksissa. Lisäksi Kannonkoskella pitkään odotetut irtokarkit sekä valikoimiltaan laajentuneet välipalat ja jogurtit ilahduttavat asiakkaitamme, myymäläpäällikkö Hannu Hertteli kertoo.

  1. Beyond jyväskylä
  2. Savonlinna Vuokrattavat loma-asunnot ja talot - Suomi | Airbnb
  3. Ikea lopettaa lähipisteen Jyväskylän Seppälässä – tilalle tulee suunnitteluun erikoistunut toimipiste keskustaan | Yle Uutiset | yle.fi
  4. Harry potter kakku ohje
  5. Pudasjärven kaupunki avoimet työpaikat
  6. Luokka:Planeetat alueittain | Jedipedia | Fandom
  7. Pizza jyväskylä

Oma yhteenvetona voin sanoa, että tervetuloa Jyväskylään Ikea! Suurin "ongelma" kuluttajilla lienee se, että Ikean on totuttu olemaan massiivinen tavarataivas ja siihen kategoriaan ei lähipistettä voi laskea. Kun perinteinen Ikea-elämys lihapullineen jää puuttumaan, olisi helppoa sanoa olevansa pettynyt. Lähipisteen konsepti varmasti myös hioutuu ajan saatossa ja toimintaa kehitetään asiakaspalautteen pohjalta. Toivoisin, että mini-Ikea olisi aito inspiraatiopaikka sisustuksen ystäville ja sen pieneen huonekalunäyttelyyn panostettaisiin kunnolla. Miltä teidän korvaan kuulostaa uusi Ikea-konsepti? Entä onko jo myymälässä vierailleita lukijoita, mitä mieltä te olitte?

Asiakas sitten maksaa kuljetuksesta ja näkee itse kokoamisen vaivan. Lähipisteessä on rajattu myymälävalikoima, josta voi ostaa pieniä sisustustavaroita kuten tekstiilejä, astioita ja muuta piensisustusta. Kuitenkin varsinaisen myymälän 9500 tuotteen valikoima on rajattu noin 100 tuotteeseen, joten ainakin minun oli harvinaisen helppoa poistua kaupasta tyhjin käsin. Jotain täsmäostoksia tulen luultavasti tulevaisuudessa kuitenkin tekemään. Yksi lähipisteen palvelusta on sisustussuunnittelu ja apua on tarjolla etenkin keittiöiden suunnitteluun. Uskoisin, että tässä on Ikealla mahdollisuus haukata markkinaosuutta Keski-Suomessa. – Tämä on nettikaupan ja tavaratalon yhdistelmä. Huonekalunäyttelyssä on nähtävillä kylpyhuoneita, keittiöitä ja sänkyjä. Asiakkaat haluavat nähdä miltä tuotteet oikeasti näyttävät. Tuotteet voi sitten tilata netistä suoraan kotiin tai noutaa täältä lähipisteestä, tiivisti konseptin idean myymälän vetäjä Olli-Pekka Nyrölä Keskisuomalaiselle vähän ennen avajaisia.

Jyväskylän IKEA-palveluihin panostaminen on osa IKEA Suomen reilu vuosi sitten käynnistynyttä uudistusta, jonka tavoitteena on tehdä yrityksestä entistä edullisempi, vastuullisempi ja saavutettavampi. "Uudistumisemme ytimessä on sujuvoittaa asiointia ja kohdata asiakkaamme siellä, missä he muutenkin liikkuvat. Tuomalla IKEA-palvelut Jyväskylän keskustan muiden palvelujen ääreen helpotamme asiakkaiden arkea ja teemme kodinsisustuksesta entistäkin vaivattomampaa", Hulmi jatkaa. Jyväskylän IKEA Suunnittelustudio aukeaa asiakkaille torstaina 11. 6. klo 10. Koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi toimipisteessä kiinnitetään tehostetusti huomiota tilojen puhtaanapitoon ja hygieniaan. Asioinnissa noudatetaan lisäksi tarvittavia turvavälejä. Jyväskylän IKEA Suunnittelustudion aukioloajat: Ma-pe klo 10-19 La klo 10-17 Su suljettu Jyväskylässä aiemmin toiminut IKEA-lähipiste sulkee ovensa tänään 10. uuden toimipisteen avaamisen myötä.

IKEA avaa Jyväskylän keskustaan täysin uudenlaisen toimipisteen. Torstaina kauppakeskus Sokkarissa avattava toimipiste on Suomen ensimmäinen IKEA Suunnittelustudio. IKEA Suunnittelustudiossa asiakkaat pääsevät suunnittelemaan sisustuskokonaisuuksia yhdessä asiantuntevan henkilökunnan kanssa. Noin 500-neliöisessä kauppakeskustilassa on myös inspiroiva näyttelyalue keittiöille, makuuhuoneille, olohuoneille sekä Home Smart -älykotiratkaisuille. Toimipisteessä voi suunnitella ja tilata isoja ja pienempiäkin sisustusratkaisuja, sillä koko IKEA-valikoima on tilattavissa verkkokaupan kautta. Toimipisteessä ei ole mukaan ostettavia tuotteita, vaan kaikki IKEA-valikoiman tuotteet tilataan toimitettavaksi Postin noutopisteeseen tai suoraan kotiin. "Olemme todella innoissamme Jyväskylän IKEA Suunnittelustudion avaamisesta. Kyseessä on meille Suomen tasolla ennennäkemätön tapa palvella ja inspiroida asiakkaitamme kodinsisustukseen. Maailmalla vastaavat Suunnittelustudiot ovat saaneet paljon kiitosta", kertoo IKEA Suomen maajohtaja Timo Hulmi.

Ulkomaat | Maailman ihmisiä Oslon Ikeassa veriset avajaiset Tilaajille Julkaistu: 27. 11. 1998 2:00 Oslon uuden Ikea-tavaratalon lastenhoitohuoneesta jouduttiin torstaina tekemään ensiapuasema, kun avajaislahjakorteista tapelleet asiakkaat murjoivat toisiaan, henkilökuntaa ja poliiseja. Ruotsalainen huonekalujätti Ikea oli luvannut sadalle ensimmäiselle asiakkaalleen ilmaiseksi tuhannen Norjan kruunun arvoisen lahjakortin. Lupaus veti Ikean avajaisiin tuhansia ihmisiä, jotka sananmukaisesti taistelivat kynsin hampain lahjakorteista. Luetuimmat - Ulkomaat Valitse aikaväli

Osuuskauppa Keskimaan omistaman Jyväskylän Kauppakeskus Sokkarin liiketilat kiinnostavat kaupan alan toimijoita. Telia, Arnolds ja Kalevantulen pop-up -myymälä avaavat tällä viikolla Kauppakeskus Sokkarissa. Kauppakeskus Sokkarin uudistus jatkuu uusien vuokralaisten myötä. Telia-myymälä avataan kauppakeskuksen 1. kerroksessa torstaina 8. 11., Arnolds-kahvila perjantaina 9. 11. ja Kalevantulen pop-up myymälä lauantaina 10. – On erityisen mukava saada taas uutta säpinää joulukauppaan ja laadukkaita toimijoita meille Sokkarille, Sokos- ja kauppakeskusjohtaja Outi Terho iloitsee. Telian myymälän koko on 90 m2. Teliaa houkuttelivat Sokkarin keskeinen sijainti ja ydinkeskustan vilkkaat asiakasvirrat. – Meille on tärkeää olla siellä, missä asiakkaatkin valmiiksi ovat. Haluamme, että asiakas voi hoitaa kaikki kodin viihteen ja yhteydenpidon palvelut kauppakeskuksessa muiden ostosten ohessa, Telia Kaupoista vastaava johtaja Kimmo Lehtonen kuvailee. Arnoldsin take away -tyylinen kahvila on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Keskisuomalainen • Aholaidantie 3, PL 159, 40101 Jyväskylä • Vastaava päätoimittaja: Pekka Mervola • Mediatalo Keskisuomalainen • Tietosuojalauseke

Avainsanat Yhteyshenkilöt Osuuskauppa Keskimaa, Sokos- ja kauppakeskusjohtaja Una Hirvilammi, puh. 010 767 3651, Kuvat Linkit Kauppakeskus Sokkarin verkkosivut Keskimaan verkkosivut Tietoja julkaisijasta Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 632 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 133 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

  1. Sähköhammasharja testivoittaja 2018
May 15, 2021, 9:36 am